Pui cu portocale

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Pentru ca vorbim de o cina romantica, prepararea se face estrem de usor, nu lasa in urma cearcane de oboseala sau miros de cratita.
  • Copanelele se aseaza in vas si se presara cu sare si putin oregano. Deasupra se acopera cu un strat generos de mere si portocale curatate de coaja si de samburi.
  • Se stropeste din belsug cu sucul unei jumatati de portocala si putin ulei iar apoi se baga in cuptor unde puiul se va imbata cu aroma de fructe.
  • E gata cand carnea e frumos rumenita si fructele sunt putin caramelizate pe margini.
Bunatati de la OanaBunatati de la Oana

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

01/02/2014

DFoarte buna eu am mai facut-o odata...

(0) (0) abuz
07/12/2013

Multumesc....o pun in aplicare chiar acum!!!

(1) (0) abuz
24/02/2012

Salivez si acum.

(0) (0) abuz