Porc cu cus-cus

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Pulpa de porc se taie fileuri cam de 1 cm grosime. Ceapa. ardeiul si rosia se tau cubulete si se trag in putin ulei.
  • Adaugam peste ele fileurile de pulpa si o cana de apa, atat cat sa acopere carnea. Lasam sa fiarba acoperit la foc mic.
  • In 3 linguri de ulei calim pastele pina isi schimba culoarea se rumenesc. Adaugam o cana cu apa sau mai multa pina cand pastele sunt fierte bine. Le asezonam si invartim in ele pina sunt bine facute.
  • Pe o farfurie punem cus-cus si doua fileuri de carne. Le servim cu salata verde sau cu muraturi.
Doina-SidoniaDoina-Sidonia

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: