În primul rând m-a îngrijit de cartofi, i-a splat bine i fr ca s-i cur de coaj i-a tiat felii groase cam de 1-1.5cm, i-a presurat cu sare pe ambele pri i i-a pus pe o tav acoperit cu hârtie pentru copt, uns la rândul ei cu un strat subire de ulei.
Dup ce i-a dat 200 grade dogoare, cuptorul i-a zis bine ai venit tvalei i pasagerilor ei. I-ar e m-a apucat s le art cine-i tata cepei i ciupercilor.
Ceapa feliat a pus-o în tigaia mea cea veche i fidel , i a tot prjit-o în ulei vreo 7 minute pân s-a înmuiat.
Dup asta am pus ciupercile. Numai e tiu cum a rezistat tentaiei de a le mânca: of, tare apetisante mai sunt astea crude.
Le-am tot dansat pe tigaie vreo 15-20 minute dup care a pus usturoiul pisat. A amestecat înc vreo 2 minute i a stins focul. Nu mai tiu cât a inut cartofii. tiu c i-a întors peste vreo 30 minute, când au început s se rumeneasc deasupra, i-a uns cu puin ulei i i-a mai lsat vreo 10 minute.
Salata am dres-o la fel de rapid i fr documentare foto: tot zarzavatul tiat i/sau tocat cum v vine la socoteal, pus într-o strachin mai mare i cu 5 minute înainte de a v aeza la mas presurat cu sare i stropit cu ulei. Dup – amestecat bine.
V dai seama c n-a mai avut rbdare s caut coala cea alb de hârtie, s reglez lumina i s fac o poz normal. O farfurie pe mas, o poz, o furculi i 20 de minute de savoare nepmânteasc.
Comentarii:
Poate un pic dr limba romana nu iar strca, la ce text vsrza are... Cam greu de fscut
Excelent!!!!!!