Pleurotus cu sos de vin alb
Ingrediente
5
Cost estimat: 4.56Euros€ (0.91€/porție)
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Din manunchiul de pleurotus se desprind paraiile, mai mari sau mai mici, se trec printr-un jet de apa si se taie in felii nu foarte subtiri.
- Atunci cand o servim sa simtim ca si cum ar fii o bucata de carne. Se curata si spala firele de ceapa verde, dupa care se taie pe oblic felii de 5-6 mm.
- Se pune intr-o tigaie cu putin ulei de si un cub de unt si se caleste impreuna cu ciupercile. Se taie si ardeii in rondele sau fasii mai lungi, se adauga la ciuperci.
- Se intoarce totul cu o paleta. Cand totul a inceput sa se inmoaie, se adauga vinul, verdeata si se potriveste de sare.
- Dupa care se pune capacul si se lasa sa se inmoaie la foc mic. Se poate servi simplu, sau cu un orez alaturi.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 159Kcal
- Carbo: 3.5g
- Grăsimi: 13g
- Grăsimi sat.: 5.9g
- Proteine: 3.8g
- Fibre: 3.2g
- Zahăr: 3g
- ProPoints: 4
- SmartPoints: 6
Informații nutriționale pentru 1 porție (178g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Yoshkin
Foarte bună!
am gătit această rețetă
anonymous
Am pregatit ciorba de burta (inlocuind burta cu pleurotus) A iesit ..o minune de ciorba . Nu se deosebeste cu nimic de ciorba normala din burta...
am gătit această rețetă
S
sandu veronica
Super gustoasă, din pleutorius fac și coarba falsă de burtă.
anonymous
Super!!
anonymous
O prepar si eu acusi
anonymous
Excelent
anonymous
Delicios si f.f.f. sanatos!
anonymous
Sanatos
anonymous
Uurra!!!!!!!!!...cea mai buna...
anonymous
O rețetă grozavă! Mi-a plăcut...