Pleurotus cu sos de vin alb

Felul principal
5 porții
Foarte ușor
35 min
159 Kcal

Ingrediente

5
Cost estimat: 4.56 (0.91€/porție)

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Din manunchiul de pleurotus se desprind paraiile, mai mari sau mai mici, se trec printr-un jet de apa si se taie in felii nu foarte subtiri.
  • Atunci cand o servim sa simtim ca si cum ar fii o bucata de carne. Se curata si spala firele de ceapa verde, dupa care se taie pe oblic felii de 5-6 mm.
  • Se pune intr-o tigaie cu putin ulei de si un cub de unt si se caleste impreuna cu ciupercile. Se taie si ardeii in rondele sau fasii mai lungi, se adauga la ciuperci.
  • Se intoarce totul cu o paleta. Cand totul a inceput sa se inmoaie, se adauga vinul, verdeata si se potriveste de sare.
  • Dupa care se pune capacul si se lasa sa se inmoaie la foc mic. Se poate servi simplu, sau cu un orez alaturi.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 159Kcal
  • Carbo: 3.5g
  • Grăsimi: 13g
  • Grăsimi sat.: 5.9g
  • Proteine: 3.8g
  • Fibre: 3.2g
  • Zahăr: 3g
  • ProPoints: 4
  • SmartPoints: 6
Informații nutriționale pentru 1 porție (178g)
Sara_MikeSara_Mike

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

Yoshkin

Foarte bună!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Am pregatit ciorba de burta (inlocuind burta cu pleurotus) A iesit ..o minune de ciorba . Nu se deosebeste cu nimic de ciorba normala din burta...

am gătit această rețetă
abuz

sandu veronica

Super gustoasă, din pleutorius fac și coarba falsă de burtă.

abuz

anonymous

Super!!

abuz

anonymous

O prepar si eu acusi

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Delicios si f.f.f. sanatos!

abuz

anonymous

Sanatos

abuz

anonymous

Uurra!!!!!!!!!...cea mai buna...

abuz

anonymous

O rețetă grozavă! Mi-a plăcut...

abuz
  • pagina 1 / 2