Acuma bineinteles ca si a ambalajul arata ditamai tufa de patrunjel, dar e una sincera sa fiu, sunt un pic certata cu patrunjelul asa ca am optat pentru marar. .
Dupa cum va ziceam, foile astea sunt maaaari, ca sa va faceti o idee sunt cam asa.
A avut ce face, le-a taiat dupa tava de aragaz , inca ma gandesc ce sa fac cu resturile taiate. A uns tava de aragaz cu ulei, a pus peste prima foaie intr-un castron a batut cele 3 oua.
A adaugat peste ele si laptele apoi uleiul a amestecat totul bine de tot si a lasat deoparte intr-un castron a sfaramat branza cu ajutorul unei furculite.
Mararul l-a tocat marunt, marunt si l-a pus peste branza. A uns bine prima foaie din tava cu amestecul de oua, avand grija sa impart compozitia sa-mi ajunga pentru fiecare foaie .
Iar peste am presarat o parte din branza amestecata cu marar a urmat iar o foaie unsa cu compozitie de oua, dupa care iar branza a continuat cu restul de foi, amestec de oua si branza; peste ultima foaie a pus restul de amestec de oua, dupa care a presarat susanul negru . A dat la cuptorul incins in jur de 40 de minute, timp in care m-am plimbat ca un leu in cusca pe langa cuptor caci de acolo venea o aroma placutaaaa. Chinul a luat sfarsit! Iata si rezultatul.
Comentarii:
Ar fi bine daca cineva ar verifica retetele trimise.
De rasul curcilor! N-am inteles absolut nimic! Cred ca nici google translate n-ar face fata! Hahahahahahaaa!
De unde putem cumpăra foile de yufka? La magazinele obișnuite nu am văzut. Pot fi folosite foi de plăcintă obișnuite?
O reteta "varza".
O reteta fara cap si fara coada. O Bascalie de la inceput la sfarsit. Foile le-a mancat vulpea?
Care foi ??????????//
Foarte buna..............delicioasa
Arata super bine! felicitari!!!