Placinta turceasca cu foi yufka
Ingrediente
5
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Acuma bineinteles ca si a ambalajul arata ditamai tufa de patrunjel, dar e una sincera sa fiu, sunt un pic certata cu patrunjelul asa ca am optat pentru marar. .
- Dupa cum va ziceam, foile astea sunt maaaari, ca sa va faceti o idee sunt cam asa.
- A avut ce face, le-a taiat dupa tava de aragaz , inca ma gandesc ce sa fac cu resturile taiate. A uns tava de aragaz cu ulei, a pus peste prima foaie intr-un castron a batut cele 3 oua.
- A adaugat peste ele si laptele apoi uleiul a amestecat totul bine de tot si a lasat deoparte intr-un castron a sfaramat branza cu ajutorul unei furculite.
- Mararul l-a tocat marunt, marunt si l-a pus peste branza. A uns bine prima foaie din tava cu amestecul de oua, avand grija sa impart compozitia sa-mi ajunga pentru fiecare foaie .
- Iar peste am presarat o parte din branza amestecata cu marar a urmat iar o foaie unsa cu compozitie de oua, dupa care iar branza a continuat cu restul de foi, amestec de oua si branza; peste ultima foaie a pus restul de amestec de oua, dupa care a presarat susanul negru . A dat la cuptorul incins in jur de 40 de minute, timp in care m-am plimbat ca un leu in cusca pe langa cuptor caci de acolo venea o aroma placutaaaa. Chinul a luat sfarsit! Iata si rezultatul.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

corina_p2023_9
Ar fi bine daca cineva ar verifica retetele trimise.

constanta_s2014
De rasul curcilor! N-am inteles absolut nimic! Cred ca nici google translate n-ar face fata! Hahahahahahaaa!
adriana
De unde putem cumpăra foile de yufka? La magazinele obișnuite nu am văzut. Pot fi folosite foi de plăcintă obișnuite?
MARCELA
O reteta "varza".
anonymous
O reteta fara cap si fara coada. O Bascalie de la inceput la sfarsit. Foile le-a mancat vulpea?
anonymous
Care foi ??????????//
anonymous
Foarte buna..............delicioasa
anonymous
Arata super bine! felicitari!!!
Punctează această reţetă