Petitchef

Plachie de stiuca

Felul principal
4 porții
40 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Curatat, crestat pe amandoua partile, sarat, piperat, pus in tava pe pat de (o) ceapa, cu 50 ml ulei si 200 ml apa si la cuptor cu ele.Bagat morcovul, radacina de patrunjel si telina la robot, sa fiarba mai repede in sos,care devine dupa cum urmeaza: calit celelalte doua cepe, stins cu circa 200 ml supa, adaugat radacinoasele maruntite, ardeii.
  • Dupa ce astea au fiert pus sucul de rosii cu frunzele de dafin, lasat cam un sfert de ora, timp in care si stiucile bolboroseau in cuptor, iar la sfarsit pus vinul.
    Stiuca trebuie sa fi stat la cuptor douazeci de minute in momentul in care e gata sosul.
  • Intai o intoarcem pe partea cealalta (cine are impresia ca patul de ceapa nu-i fiert si nu vrea crantaneala in dinti poate sa-l indeparteze), apoi turnam sosul in tava si mai lasam la cuptor vreo douazeci de minute.
    mancat si calda, mai buna a fost rece, cu ardei iute pe langa. Si cu mamaliga.


Poze

Plachie de stiuca
Plachie de stiuca - poza 2
Plachie de stiuca - poza 3
Plachie de stiuca - poza 4
Plachie de stiuca - poza 5
Plachie de stiuca - poza 6
Plachie de stiuca - poza 7

Întrebări:




Comentarii (15):

eugen s, 09/05/2018

Am fact-o si eu.Norocul incepatorului ,a iesit de 10. Incerc iar...

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
01/12/2013

Am facut-o si a iesit excelent. Felicitari!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
18/02/2019

Urmeaza sa o gatesc . La voi arata perfect !

(0) (0) Abuz
01/05/2014

Ce poti sa zici ,nu te mai saturi

(0) (0) Abuz
27/04/2014

Bravoo bun

(0) (0) Abuz
22/02/2014

Sunt convinsa ca este excelenta,multumim!

(0) (0) Abuz
04/01/2014

FFFF BUNA

(0) (0) Abuz
30/12/2013

Foarte bun

(0) (0) Abuz
30/12/2013

Ademenitoare ! revin dupa ce o gatesc :)

(0) (0) Abuz
06/12/2013

Sper sa-mi ias si mie la fel de gustoasa ,pe cat pare aici...multumesc

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Risotto cu creveți și lămâie
Risotto cu creveți și lămâie
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2 h 35 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de paște
Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de paște
20 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează