Plachie de stiuca
Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Pestele se curata,se spala si se decapiteaza.Se sareaza si se pune in tava unsa cu putin ulei.Se pune putina apa in tava,se stropes pestii cu putin ulei si se da tava la cuptor.
- Ceapa tocata se caleste in putin ulei;cand a devenit translucida se adauga ardeii tocati si morcovul dat pe razatoarea mare.Cand legumele sunt gata se adauga sucul de rosii,usturoiul taiat marunt,cimbru,zaharul,foaia de dafin si se potriveste de sare si piper.Se da in clocot.
- Pentru ca am vrut un sos mai fin,eu am bagat mixerul vertical si am pasat.
Cand pestele este aproape facut,se toarna sosul peste el si se mai lasa la cuptor inca vreo 10 minute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
YAM-YAM DELICIOS!!!!!!!!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bun! Multumesc!
am gătit această rețetă
anonymous
"doua ceape, o foie dafin, se decapiteaza, se stropes pestii" Iata doar cateva "perle" de la MIMISOR!
anonymous
Suna delicios. felicitari
anonymous
Arata superb
anonymous
Excelent
anonymous
Super!
Punctează această reţetă