Plachie de stiuca

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Pestele se curata,se spala si se decapiteaza.Se sareaza si se pune in tava unsa cu putin ulei.Se pune putina apa in tava,se stropes pestii cu putin ulei si se da tava la cuptor.
  • Ceapa tocata se caleste in putin ulei;cand a devenit translucida se adauga ardeii tocati si morcovul dat pe razatoarea mare.Cand legumele sunt gata se adauga sucul de rosii,usturoiul taiat marunt,cimbru,zaharul,foaia de dafin si se potriveste de sare si piper.Se da in clocot.
  • Pentru ca am vrut un sos mai fin,eu am bagat mixerul vertical si am pasat.
    Cand pestele este aproape facut,se toarna sosul peste el si se mai lasa la cuptor inca vreo 10 minute.

Punctează această reţetă

MMIMISOR

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

YAM-YAM DELICIOS!!!!!!!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bun! Multumesc!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

"doua ceape, o foie dafin, se decapiteaza, se stropes pestii" Iata doar cateva "perle" de la MIMISOR!

abuz

anonymous

Suna delicios. felicitari

abuz

anonymous

Arata superb

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Super!

abuz