Pestele se curata,se spala si se decapiteaza.Se sareaza si se pune in tava unsa cu putin ulei.Se pune putina apa in tava,se stropes pestii cu putin ulei si se da tava la cuptor.
Ceapa tocata se caleste in putin ulei;cand a devenit translucida se adauga ardeii tocati si morcovul dat pe razatoarea mare.Cand legumele sunt gata se adauga sucul de rosii,usturoiul taiat marunt,cimbru,zaharul,foaia de dafin si se potriveste de sare si piper.Se da in clocot.
Pentru ca am vrut un sos mai fin,eu am bagat mixerul vertical si am pasat. Cand pestele este aproape facut,se toarna sosul peste el si se mai lasa la cuptor inca vreo 10 minute.
Comentarii:
YAM-YAM DELICIOS!!!!!!!!!!
Foarte bun! Multumesc!
"doua ceape, o foie dafin, se decapiteaza, se stropes pestii" Iata doar cateva "perle" de la MIMISOR!
Suna delicios. felicitari
Arata superb
Excelent
Super!