Pregatim aluatul astfel: Intr-un vas punem faina, facem o gaura in mijloc, unde vom pune drojdia dizolvata in putina apa calda, acoperim cu faina si lasam asa 10 minute. Dupa care incepem sa famantam usor, adaugand laptele, sare si uleiul si restil de apa calduta.
Trebuie sa iasa un aluat elastic care sa nu s e lipeasca de maini, daca mai est enevoie completam cu apa, respectiv faina. Acoperim vasul cu un prosop curat si lasam sa se odihneasca cel putin 2 ore langa o sursa de caldura.
Dupa ce au trecut cele 2 ore si a crescut frumos, punem o tigaie la incins, dupa care impartim aluatul in 5 parti egale si incepem sa intindem cu mana un aluat cat de cat rotund.
Punem aluttul in tigaie, peste care vom pune capacul. Lasam sa se coaca 4 minute, dupa care o intoarcem pe cealalta parte, o luam de pe foc, ungem aluatul cu ketchup, punem cascaval ras, salamul, maslinele, ciupercile si iar cascaval, dupa care punem din nou pe foc, tot cu capacul pus.