Pus ingredientele de aluat in masina de paine in ordinea specifica si dat drumul programului de aluat (la mine dureaza 1 ora jumate). Cum pizza a fost nevoie a fi gata muuult mai tarziu, mai lasat ceva timp aluatul la dospit.
Cantitatea de aluat e pentru o pizza cu blat pufos, cu diametrul de 30 de cm. Pentru blat mai subtire cantitatile de mai sus trebuie micsorate proportional
Cand a fost gata aluatul, am pus cuptorul la incins la 240 de grade Celsius
Pus spanacul congelat cu uleiul intr-o craticioara cu putina sare si cu putina apa pe foc mic, lasandu-l sa se dezghete frumos si amestecand din cand in cand
Scos aluatul din masina, pus pe suprafata infainata si format blatul, pe care asezat pe tava de copt pizza. uns aluatul cu ulei de masline.Cand spanacul a fost gata imprastiat peste blatul de pizza
Adaugat bucatele de ricotta pe care le-am distribuit peste blat Apoi adaugat mozzarella rupta bucatele dat la cuptor la 240 de grade pentru aproximativ 20 de minute, pana branza s-a topit frumos si s-a rumenit. Daca blatul e mai subtire reduceti timpul de coacere