Pizza cu spanac si ricotta
Ingrediente
2
Aluat:
Topping:
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Pus ingredientele de aluat in masina de paine in ordinea specifica si dat drumul programului de aluat (la mine dureaza 1 ora jumate). Cum pizza a fost nevoie a fi gata muuult mai tarziu, mai lasat ceva timp aluatul la dospit.
- Cantitatea de aluat e pentru o pizza cu blat pufos, cu diametrul de 30 de cm. Pentru blat mai subtire cantitatile de mai sus trebuie micsorate proportional
- Cand a fost gata aluatul, am pus cuptorul la incins la 240 de grade Celsius
- Pus spanacul congelat cu uleiul intr-o craticioara cu putina sare si cu putina apa pe foc mic, lasandu-l sa se dezghete frumos si amestecand din cand in cand
- Scos aluatul din masina, pus pe suprafata infainata si format blatul, pe care asezat pe tava de copt pizza. uns aluatul cu ulei de masline.Cand spanacul a fost gata imprastiat peste blatul de pizza
- Adaugat bucatele de ricotta pe care le-am distribuit peste blat Apoi adaugat mozzarella rupta bucatele dat la cuptor la 240 de grade pentru aproximativ 20 de minute, pana branza s-a topit frumos si s-a rumenit. Daca blatul e mai subtire reduceti timpul de coacere
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!