Pilaf de dovlecei

Pilaf de dovlecei
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se curata zarzavaturile si se spa.Ceapa se taie marunt si se pune la calit in untul topit. Dupa 2-3 minute se adauga dovleceii si ardelul taiati cubulete, condimente, uleiul si doua cani apa.
  • Se curata zarzavaturile si se spa.Ceapa se taie marunt si se pune la calit in untul topit. Dupa 2-3 minute se adauga dovleceii si ardelul taiati cubulete, condimente, uleiul si doua cani apa.
  • Se lasa la fiert cam 5-10 minute pana se inmoaie putin dovlecelul si se adauga orezul ales si spalat. Dupa ce s-a calit si el putin se pun restul de apa, sucul de rosii, se potriveste de sare si se mai dau cateva clocote.
  • Se lasa la fiert cam 5-10 minute pana se inmoaie putin dovlecelul si se adauga orezul ales si spalat. Dupa ce s-a calit si el putin se pun restul de apa, sucul de rosii, se potriveste de sare si se mai dau cateva clocote.
  • Se pune si mararul curatit, spalat si taiat.Teoretic urmatorul pas ar fi introducerea acestei compozitii la cuptor pntru 15-20 de minute.
  • Se pune si mararul curatit, spalat si taiat.Teoretic urmatorul pas ar fi introducerea acestei compozitii la cuptor pntru 15-20 de minute.
  • Pentru ca am avut un orez cu bobul foarte subtire nu a mai fost nevoie deoarece a fiert foarte repede pe ochi. In functie de orez alegeti varianta care vi se potriveste.
  • Pentru ca am avut un orez cu bobul foarte subtire nu a mai fost nevoie deoarece a fiert foarte repede pe ochi. In functie de orez alegeti varianta care vi se potriveste.
irinaririnaIrinaririna

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Fetita mea o adora ...

abuz