Se spala si se curata bine creierul, se da prin robotul de bucatarie, se amesteca cu ouale, zeama de lamaie, faina si condimentele. Se prajesc in ulei incins. Se servesc cu mutaruri asortate si branza sarata.
Acum am terminat de prajit aceste PIFTELE,am respectat gramajele,ingredientele,modul de preparare,dar nu recomand nimanui aceasta reteta pt ca nu are nici o delicatese,am ramas cu un gust amar pt ca mi-am pierdut timpul,am stricat marfa,...etc.Imi pare rau ca nu am gatit creerul dupa reteta clasica,dar m-am gandit sa-ncerc si eu ceva nou.
Comentarii:
Acum am terminat de prajit aceste PIFTELE,am respectat gramajele,ingredientele,modul de preparare,dar nu recomand nimanui aceasta reteta pt ca nu are nici o delicatese,am ramas cu un gust amar pt ca mi-am pierdut timpul,am stricat marfa,...etc.Imi pare rau ca nu am gatit creerul dupa reteta clasica,dar m-am gandit sa-ncerc si eu ceva nou.
Deja mi_e pofa. cam ce condimente ar merge?
O PUN IN PRACTICA; MI SE PARE O IDEE BUNA CA VARIANTA LA CREIERUL PANE!
Ok
Foarte bun
Eu prefer sa adaug si putin piper si uneori -daca nu am lamaie -pun putin mustar
:P super , ma duc sa scot si eu de la dezghetat creierul ....nu al meu :))))