Piftele din creier de porc

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se spala si se curata bine creierul, se da prin robotul de bucatarie, se amesteca cu ouale, zeama de lamaie, faina si condimentele. Se prajesc in ulei incins. Se servesc cu mutaruri asortate si branza sarata.
IIsabelasoare

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

01/04/2017

Acum am terminat de prajit aceste PIFTELE,am respectat gramajele,ingredientele,modul de preparare,dar nu recomand nimanui aceasta reteta pt ca nu are nici o delicatese,am ramas cu un gust amar pt ca mi-am pierdut timpul,am stricat marfa,...etc.Imi pare rau ca nu am gatit creerul dupa reteta clasica,dar m-am gandit sa-ncerc si eu ceva nou.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
25/02/2014

Deja mi_e pofa. cam ce condimente ar merge?

(0) (0) abuz
17/02/2014

O PUN IN PRACTICA; MI SE PARE O IDEE BUNA CA VARIANTA LA CREIERUL PANE!

(0) (0) abuz
10/02/2014

Ok

(0) (0) abuz
01/10/2013

Foarte bun

(0) (0) abuz
16/02/2013

Eu prefer sa adaug si putin piper si uneori -daca nu am lamaie -pun putin mustar

(0) (0) abuz
09/11/2012

:P super , ma duc sa scot si eu de la dezghetat creierul ....nu al meu :))))

(0) (0) abuz