Pateuri cu gem

Pateuri cu gem
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Pentru aluat:


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Gem de prune facut in casa


Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Framanta bine 350g faina cu apa, uleiul si un praf de sare, dupa carne intinde din aluat doua foi. Unge-le cu margarina frecata cu restul de faina. Impatureste-le si apoi intinde-le din nou.
  • Taie din ele patrate potrivite. In mijlocul fiecarui patrat, pune cate o lingurita cu gem. Ruleaza spre interior surplusul de aluat. Asaza-le intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie. Coace-le la cuptor 25-30 de minute.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

08/03/2012

Bun

(0) (0) abuz



+