Mancare de bame

Ingrediente
Preparare
- Se pune apa la fiert, cu putin otet. Se lasa apa sa clocoteasca, apoi se adauga bamele. Bamele se vor fierbe cateva minute. In tot acest timp se pregateste sucul de rosii si se curata usturoiul, care se va toca marunt.
Se scot bamele, se scurg si se dau deoparte. In alta oala, se adauga sucul de rosii, usturoiul tocat marunt si putin ulei. Se adauga bamele si se mai lasa sa fiarba cateva minute.
Mancarea se serveste calda.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Larisa
Este o reteta buna dar se poate si mai bine. Eu pun 2 cepe, o sotez cu putin ulei si putina apa, adaug bamele oparite in otet sau bors, apoi, cand este totul fiert, pun rosii pasate si putin marar. O scad la cuptor, este o minunatie!!!
anonymous
Excelent 11
anonymous
BAMELE SUNT O DELICATESA DACA SE PREGATESC CUM TREBUIE SI SUNT FRAGEDE . ATENTIE , NU SE TAIE IN DOUA SAU MAI MULTE , DEVIN MUCILAGINOASE . SE CURATA NUMAI CODITA !
serfil
Gasiti in Constanta in Piata Grivitei ;)
anonymous
Mincarea este excelenta,dar din pacate in constanta dai cu tunul si nu gasesti asa ceva,nici macar macelariile turcesti care sunt garnisite cu tot felul de conserve nu au la vinzare aceasta leguma,din pacate !
anonymous
O mancare foarte buna.
anonymous
Este foarte buna mincarica servita cu garnitura de orez
anonymous
Si cum scapi de substanta gelatinoasa din bame daca le fierbi?
Punctează această reţetă