Se pune apa la fiert, cu putin otet. Se lasa apa sa clocoteasca, apoi se adauga bamele. Bamele se vor fierbe cateva minute. In tot acest timp se pregateste sucul de rosii si se curata usturoiul, care se va toca marunt.
Se scot bamele, se scurg si se dau deoparte. In alta oala, se adauga sucul de rosii, usturoiul tocat marunt si putin ulei. Se adauga bamele si se mai lasa sa fiarba cateva minute.
BAMELE SUNT O DELICATESA DACA SE PREGATESC CUM TREBUIE SI SUNT FRAGEDE . ATENTIE , NU SE TAIE IN DOUA SAU MAI MULTE , DEVIN MUCILAGINOASE . SE CURATA NUMAI CODITA !
Mincarea este excelenta,dar din pacate in constanta dai cu tunul si nu gasesti asa ceva,nici macar macelariile turcesti care sunt garnisite cu tot felul de conserve nu au la vinzare aceasta leguma,din pacate !
Comentarii:
Excelent 11
BAMELE SUNT O DELICATESA DACA SE PREGATESC CUM TREBUIE SI SUNT FRAGEDE . ATENTIE , NU SE TAIE IN DOUA SAU MAI MULTE , DEVIN MUCILAGINOASE . SE CURATA NUMAI CODITA !
Gasiti in Constanta in Piata Grivitei ;)
Mincarea este excelenta,dar din pacate in constanta dai cu tunul si nu gasesti asa ceva,nici macar macelariile turcesti care sunt garnisite cu tot felul de conserve nu au la vinzare aceasta leguma,din pacate !
O mancare foarte buna.
Este foarte buna mincarica servita cu garnitura de orez
Si cum scapi de substanta gelatinoasa din bame daca le fierbi?