Mancare de bame

Mancare de bame
Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare5 min
Gătire30 min
  • Se pune apa la fiert, cu putin otet. Se lasa apa sa clocoteasca, apoi se adauga bamele. Bamele se vor fierbe cateva minute. In tot acest timp se pregateste sucul de rosii si se curata usturoiul, care se va toca marunt.

    Se scot bamele, se scurg si se dau deoparte. In alta oala, se adauga sucul de rosii, usturoiul tocat marunt si putin ulei. Se adauga bamele si se mai lasa sa fiarba cateva minute.

    Mancarea se serveste calda.

Punctează această reţetă

SSanatateAcasa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Larisa

Este o reteta buna dar se poate si mai bine. Eu pun 2 cepe, o sotez cu putin ulei si putina apa, adaug bamele oparite in otet sau bors, apoi, cand este totul fiert, pun rosii pasate si putin marar. O scad la cuptor, este o minunatie!!!

abuz

anonymous

Excelent 11

abuz

anonymous

BAMELE SUNT O DELICATESA DACA SE PREGATESC CUM TREBUIE SI SUNT FRAGEDE . ATENTIE , NU SE TAIE IN DOUA SAU MAI MULTE , DEVIN MUCILAGINOASE . SE CURATA NUMAI CODITA !

abuz

serfil

Gasiti in Constanta in Piata Grivitei ;)

abuz

anonymous

Mincarea este excelenta,dar din pacate in constanta dai cu tunul si nu gasesti asa ceva,nici macar macelariile turcesti care sunt garnisite cu tot felul de conserve nu au la vinzare aceasta leguma,din pacate !

abuz

anonymous

O mancare foarte buna.

abuz

anonymous

Este foarte buna mincarica servita cu garnitura de orez

abuz

anonymous

Si cum scapi de substanta gelatinoasa din bame daca le fierbi?

abuz