Taiem betisoare morcovii si dovleceii.Curatam usturoiul si cu lama cutitului apasam putin cat sa se zdrobeasca.Punem la fiert pastele in apa cu sare,avand grija sa nu le lasam nici macar 1 secunda mai mut decat scrie pe cutie.Eu le scot chiar putin mai inainte,imi plac mai al dente.Intr-o tigaie incalzim 1 lingura de ulei de masline.Inclinam tigaia si o tinem cu uleiul deasupra flacarii,si punem usturoiul.Lasam pana isi elibereaza aroma,nu pana se coloreaza,caci va fi amarat deja uleiul.Il scoatem si punem morcovii si dovleceii la sotat.Ii saltam cateva minute in tigaie,amestecandu-i bine,dupa care presaram si sare.
Scurgem pastele si le punem in tigaia cu legume.Le mai lasam cateva secunde sa se intrepatrunda aromele.Servim imediat.
Sunt minunate pastele acestea ! Eu le refac ori de cate ori am ocazia fiindca sunt prea bune.Incercati-le si va veti convinge !
Comentarii (23):
5 stele de la fiica-mea (7ani) !!! rezultatul cu mult peste ce-ti poti doar imagina. Va foarte multumesc !
Mutumesc mult
Foarte usor de facut si extrem de bune
F.bun,prefer si putin condimentat
Astazi de ziua Romaniei ati adus niste retete oribile
Extraordinar!!!!! pe cand o reteta cu paste fierte si un strop de ulei?????
F.bun
Bunä reteta si cade la timp. :-)
F.bune,rapid si simplu
Buna