Paste cu cartofi

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Cartofii se curata si se taie ca pentru pireu. Se fierb in apa cu putina sare. Dupa ce s-au fiert se scurg de apa si se zdrobesc putin.
- In timp ce fierb cartofii se pun si pastele la fiert, conform instructiunilor de pe ambalaj.
- Ceapa verde se taie marunt.Se caleste ceapa in putin ulei pana se inmoaie bine. Se adauga cartofii zdrobiti si o lingurita de boia.
- Se amesteca bine, se sareaza si pipereaza, iar apoi se pun si pastele fierte si scurse de apa.
- Totul se amesteca foarte bine. Se serveste cu muraturi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
O
olimpia_c2020
Foarte bun
am gătit această rețetă
anonymous
Super buna !! cunosc reteta de mult timp de la bunica mea da stiu ca se face cu ceapa alba uscata ..reteta vine din partea ungariei...iar ceapa se taie marunt se caleste pana aproape de caramelizare dupa care se pune boiaua !! si atunci veti simti gustul adevarat :::::::mmmmmm deliciu
am gătit această rețetă
aurelian
Fb