Paste cremoase cu dovlecel, o rețetă gustoasă și ușor de preparat

Felul principal
20 porții
Foarte ușor
25 min

Căutați o masă de sezon cu puține ingrediente? Un preparat vegetarian 100%! Urmați instrucțiunile noastre și bucurați-vă :-)


Ingrediente

20

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare13 min
Gătire12 min

Observații

Pot păstra această rețetă de paste în frigider?
Le puteți păstra la frigider timp de 2 zile într-un recipient ermetic.
Înainte de servire, puteți adăuga puțină smântână pentru a dilua sosul.

Care este cea mai bună dimensiune a pastelor de folosit?
Vă sfătuim să utilizați paste scurte precum rigatoni, paccheri, mezze maniche, penne, tortiglioni, fusilli sau farfalle.

Cum să tăiați dovlecelul pentru paste?
Am preferat să îl tăiem cubulețe pentru a păstra textura acestei legume! Dar dacă doriți, îl dați prin răzătoare sau îl tăiați în brunoise.

Ce pot folosi în loc de cremă de brânză?
Puteții înlocui cu brânză proaspătă de capră sau smântână!

Pot mânca paste cremoase într-o rețetă rece?
Puteți face o salată clasică de paste, așa că va trebui să scurgeți pastele și să le puneți sub apă rece pentru a opri gătirea. Apoi, amestecați cu sosul cremos de dovlecei și crema de brânză și tineți salata la frigider până este gata de servire!


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+