Dovleceii se dau pe razatoarea mare,se storc daca sunt zemosi si se amesteca cu toate ingredientele.Intr-o forma yena unsa cu ulei si tapetata cu faina ,se pune toata compozitia.
Se presara faina deasupra compozitiei si se pune un topping din iaurt(lapte)amestecat cu oul si 2-3 lg ulei .Se da la cuptor cam 50 minute.
Dupa ce facut cu dovlecel ,am incercat si cu fasole pastaie ,a iesit o bunatate ,sincer mi-a placut mai mult decat cu dovlecel.
Pastaie pus 500 g si in loc de branza feta pus branza de vaca.Deci fiert pastaia , pus-o la scurs ,apoi tocat -o cu un cutit.
Ingredientele se pun toate la un loc ,se amesteca bine,se condimenteaza se tapeteaza forma cu ulei si faina si se pune amestecul tot.
Deasupra se presara faina si peste faina se pune toppicul din lapte sau iaurt,ou si ulei si se da la cuptor la foc potrivit.Dupa 45 de minute era gata.