Parfait de ficat de pui cu stafide si vin dulce
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Une stafidele si vinul intr-un bol si da-le la cuptorul cu microunde, la putere maxima, timp de 3 minute.Intre timp, topeste untul intr-o tigaie si prajeste ficateii de pui impreuna cu usturoiul, tarhon si un praf mare de piper negru macinat, aprox.4 minute pe fiecare parte.
- Pune toata compozitia din tigaie, cu tot cu lichidul format, intr-un blender.Mixeaza compozitia pana se obtine o pasta fina.Adauga smantana si 2 linguri din vinul de la stafide, asezoneaza cu sare si mixeaza din nou pana la omogenizare.
- Unge cu ulei 4 x 100 ml vase.Imparte stafidele la baza celor 4 vase, iar deasupra imparte amestecul cu ficat.Acopera vasele cu folie si da-le la rece pentru 1 ora.
Pentru servire, scoate cu grija parfait-urile din vase rasturnandu-le pe farfurii si serveste-le alaturi de paine prajita si frunze de salata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă