Ostropel cu ficatei

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Se spala ficatul,se curata,apoi se prajeste in ulei dar nu de tot.Aproape de final se adauga usturoiul curatat si pisat si se lasa pana capata culoare aurie.Atentie sa nu se arda pentru ca isi schimba gustul.Aici scuzati calitatea pozei dar aburii sunt de vina.
  • Se adauga bulionul,se mai caleste putin apoi se completeaza cu apa ,se pun si condimentele si se lasa sa fiarba la foc mic.
  • Cand este aproape gata se face un rantas din faina:se adauga apa rece peste faina din pahar si se amesteca energic cu o furculita pana nu mai sunt cocoloase si are consistenta unei smantani care curge.
  • Se pune rantasul peste ficatei si se amesteca continuu .Cand s-a ingrosat sosul se opreste focul si se adauga patrunjel verde.
vio_dreamsVio_dreams

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

K

abuz

anonymous

Super buna!!

abuz

anonymous

Ami place la nebunie

abuz

anonymous

Cam asa fac si eu,bravo

abuz

anonymous

Foarte bun!!!!!!!

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz