Omleta indiana

Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se taie rosiile in cubulete mai mari si cepele in rondele apoi se pun la fiert in supa clocotita, se adauga sare, piper, coriandru tocat, se lasa sa fiarba cca 10 minute, apoi se strecoara supa.
- Rosiile si rondelele de ceapa se vor aseza pe o omleta pregatita normal intre timp si tinuta la cald. In restul de supa se toarna iaurtul si sucul de lamiie, amestecati pana se transforma intr-un sos pe care il veti servi impreuna cu omleta.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
A
adrian_b2015_1_2_3_4_5_6
Deci....se iau şase ouă de indian....
cert este că o să iasă o ciorbă de ouă ardelenească. aproximativ. dacă vreţi, vă scriu reţeta, e un deliciu !dare ciorbă !
anonymous
O aiureala totala...
anonymous
Nu stiu cum poate fi cu supa.
Rosiile si ceapa se pot pune crude in ouale batute si apoi se face omleta in modul clasic
Punctează această reţetă