Naut batut

NAUT BATUT
Felul principal
4 porții
Ușor
2 h 10 m

Un altfel de hummus


Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected

      Naut prajit


      Preparare

      Preparare10 min
      Gătire2 ore
      • Nautul se spala bine si se lasa la inmuiat de seara. Acest pas nu este obligatoriu insa astfel nautul fierbe mai repede.
      • A doua zi se varsa apa si se mai clateste o data, dupa care se pune la fiert timp de 30-40 de minute. Atentie! Nautul face o spuma care trebuie indepartata.
      • Dupa ce a fiert, nautul se scurge, se pune in blender sau intr-un robot de bucatarie impreuna cu uleiul de masline, uleiul de susan(sau tahini), sarea si piperul si se bate pana se face o pasta.
      • Dupa ce s-a facut pasta se scoate din blender si se pune intr-un castron sau farfurie si se amesteca cu ceapa tocata marunt, se presara deasupra susan si patrunjel.


      Întrebări


      Poze cu rețata gătită de membri

      Comentarii

      Punctează această reţetă:

      14/02/2015

      Unde se foloseste usturoiul?

      (0) (0) abuz
      20/03/2014

      Super reteta

      (0) (0) abuz



      +