Naut batut

NAUT BATUT
Felul principal
Ușor
2 h 10 m

Un altfel de hummus

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire2 ore
  • Nautul se spala bine si se lasa la inmuiat de seara. Acest pas nu este obligatoriu insa astfel nautul fierbe mai repede.
  • A doua zi se varsa apa si se mai clateste o data, dupa care se pune la fiert timp de 30-40 de minute. Atentie! Nautul face o spuma care trebuie indepartata.
  • Dupa ce a fiert, nautul se scurge, se pune in blender sau intr-un robot de bucatarie impreuna cu uleiul de masline, uleiul de susan(sau tahini), sarea si piperul si se bate pana se face o pasta.
  • Dupa ce s-a facut pasta se scoate din blender si se pune intr-un castron sau farfurie si se amesteca cu ceapa tocata marunt, se presara deasupra susan si patrunjel.

Punctează această reţetă

ionela_c2013Ionela_c2013

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Unde se foloseste usturoiul?

abuz

anonymous

Super reteta

abuz