Ciorba de dovleac cu lapte batut

Altele
2 porții
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare15 min
Gătire10 min
  • Dovleacum se curata, se taie cubulete si se pune la fiert in apa cu sare. Intr-o craticioara se pune ceapa la calit apoi se adauga rosile taiate marunt si se lasa 5 minute pe foc.
  • Intre timp am spumuit dovleacul. Dupa ce a fiert se ia de pe foc, se adauga laptele batut, se amesteca bine, se pune pe foc, se lasa sa dea in cateva clocote, se adauga ceapa cu rosiile, delikat-ul se mai lasa 3 minute, se adauga patrunjelul tocat si gata.
  • Gustul minunat aspectul nu a iesit cum a vrut.
  • Data viitoare am sa modific modul de preparare: dupa ce fierbe dovleacul adaug ceapa calita cu rosiile delikatul, las sa dea in cateva clocote si stig focul dupa care adaug laptele batut, amestec bine si pun si patrunjelul.
FELISFELIS

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: