Spatalt bine muschiuletul si gaurit niste buzunarease. In fiecare “buzunar” pus putin usturoi si condimentat bine. Ceapa taiat julien iar morvovii rondele.
Spatalt bine muschiuletul si gaurit niste buzunarease. In fiecare “buzunar” pus putin usturoi si condimentat bine. Ceapa taiat julien iar morvovii rondele.
Intr-o tava, pus putina apa, ulei, sare, asezat muschiuletul si pe langa el pus ceapa si morcovii pus si putin vin alb.
Intr-o tava, pus putina apa, ulei, sare, asezat muschiuletul si pe langa el pus ceapa si morcovii pus si putin vin alb.
Acoperit tava cu o folie de aluminiu si pus in cuptorul preincalzit. Lasat asa 40 de minute, dupa care indepartat folia sa se rumeneasca carnea frumos.
Acoperit tava cu o folie de aluminiu si pus in cuptorul preincalzit. Lasat asa 40 de minute, dupa care indepartat folia sa se rumeneasca carnea frumos.
Comentarii:
Foarte bun
O sa-l pregatesc, pare delicios