Muschi de porc in foietaj
Ingrediente
6
Rețete inrudite
-
Muschi de porc impanat
-
Muschi de porc parfumat
-
Muschi de porc in aluat
-
Muschi de porc in crusta de alune de padure cu sos de mango si brocoli
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Muschiul de pune la marinat cu o seara inainte in 3 lg ulei cu o jumatate de pahar vin alb,2 catei de usturoi,piper mozaic si boia.
- Se spala ciupercile ,se curata si se taie felii subtiri.Ceapa curatata se taie marunt.
In uleiul de floarea soarelui se prajeste muschiul pe toate partile. - In uleiul ramas se adauga ceapa si ciupercile si se calesc .Le condimentam cu sare si piper mozaic. Se intinde foaia de aluat o ungem cu putin ulei de masline,se aseaza peste ea compozitia de ciuperci cu ceapa,punem si bucata de muschi,mai condimentam cu piper ,o rulam si o asezam intr-o forma de graten.
- Ungem aluatul cu ou batut si dam la cuptor pana ce capata o crusta aurie. Se lasa sa se racoreasca si se portioneaza dupa preferinta In prepararea acestei retete m-am inspirat dintr-o revista.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
A
Ambra,
26/10/2010
O solutie pentru serile cand vrem sa dam gata un prieten pe care nu l-am vazut de mult timp