Muschi de porc in foietaj

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Muschiul de pune la marinat cu o seara inainte in 3 lg ulei cu o jumatate de pahar vin alb,2 catei de usturoi,piper mozaic si boia.
  • Se spala ciupercile ,se curata si se taie felii subtiri.Ceapa curatata se taie marunt.
    In uleiul de floarea soarelui se prajeste muschiul pe toate partile.
  • In uleiul ramas se adauga ceapa si ciupercile si se calesc .Le condimentam cu sare si piper mozaic. Se intinde foaia de aluat o ungem cu putin ulei de masline,se aseaza peste ea compozitia de ciuperci cu ceapa,punem si bucata de muschi,mai condimentam cu piper ,o rulam si o asezam intr-o forma de graten.
  • Ungem aluatul cu ou batut si dam la cuptor pana ce capata o crusta aurie. Se lasa sa se racoreasca si se portioneaza dupa preferinta In prepararea acestei retete m-am inspirat dintr-o revista.

Punctează această reţetă

LLorycarp

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Ambra

O solutie pentru serile cand vrem sa dam gata un prieten pe care nu l-am vazut de mult timp

abuz