Mic dejun cu rosti, cascaval si ou

Felul principal
Foarte ușor
30 min
180 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 1.61 (0.4€/porție)

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Al chiftelutelor de cartofi le gasiti AICI. Acestea se aseaza cate una pe farfurie. Deasupra se pune cascavalul taiat pe dimensiumea chiftelei si prajit in putin in ulei de masline pe ambele fete.
  • In acelasi ulei se prajesc si ochiurile de ou. A pus o forma de cerc in tigaia cu ulei si in cerc a rasturnat ochiu.
  • Nu-i neaparat necesar, dar eu am vrut sa-i dau o forma rotunda, ca sa se potriveasca exact pe cascaval. Se sareaza, se pipereaza si se presara putina boia dulce. Este un deliciu. Totul ti se topeste in gura.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 180Kcal
  • Carbo: 15.8g
  • Grăsimi: 9.4g
  • Grăsimi sat.: 3.1g
  • Proteine: 7.1g
  • Fibre: 1.7g
  • Zahăr: 1.8g
  • ProPoints: 5
  • SmartPoints: 6
Informații nutriționale pentru 1 porție (116g)
Sara_MikeSara_Mike

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: