Mic dejun cu rosti, cascaval si ou
Ingrediente
4
Cost estimat: 1.61Euros€ (0.4€/porție)
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Al chiftelutelor de cartofi le gasiti AICI. Acestea se aseaza cate una pe farfurie. Deasupra se pune cascavalul taiat pe dimensiumea chiftelei si prajit in putin in ulei de masline pe ambele fete.
- In acelasi ulei se prajesc si ochiurile de ou. A pus o forma de cerc in tigaia cu ulei si in cerc a rasturnat ochiu.
- Nu-i neaparat necesar, dar eu am vrut sa-i dau o forma rotunda, ca sa se potriveasca exact pe cascaval. Se sareaza, se pipereaza si se presara putina boia dulce. Este un deliciu. Totul ti se topeste in gura.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 180Kcal
- Carbo: 15.8g
- Grăsimi: 9.4g
- Grăsimi sat.: 3.1g
- Proteine: 7.1g
- Fibre: 1.7g
- Zahăr: 1.8g
- ProPoints: 5
- SmartPoints: 6
Informații nutriționale pentru 1 porție (116g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă