Mancarica de gutui

Mancarica de gutui
Felul principal
2 porții
Ușor
40 min

Sa preparam impreuna o reteta usoara, cu un gust unic... ca la bunica.

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Gutuile se spala, se curata de coaja si de eventualele portiuni stricate, se scobesc cu un cutit, pentru a indeparta partea tare si semintele.
  • Se taie in felii de 2-3 cm. Feliile se calesc pe toate partile in ulei incins.
  • Se scot pe o farfurie, iar in uleiul ramas se pun zaharul si fain. Se amesteca pana cand zaharul incepe sa se caramelizeze.
  • Se stinge cu apa si cu vin, se amesteca pana se dizolva totul.
  • Se da in cateva clocote, dupa care se adauga gutuile si sarea si se mai lasa sa fiarba 10-15 minute.
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: