Mancare de varza cu pui

Ingrediente
2
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei. Cand ceapa devine aurie , se adauga pulpele de pui spalate si taiate bucati si putina apa. Se lasa la foc mic cu capac.
- Se taie varza fideluta si se adauga cand carnea este moale. Punem bulionul si compelctam cu apa , cat sa acopere varza.
- Lasam pe foc pana se inmoie varza , amestecand din cand in cand. La nevoie mai adaugam apa. Saram si piperam dupa bunul gust si plac. Cimbru ii da un gust deosebit.
- Se poate servi cu smantana.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
26/05/2015
Sub orice critica;si mai invata sa te exprimi corect romaneste
am gătit această rețetă
26/05/2015
MINCARE SIMPLA, GUSTOASA SI FOARTE USOR DE FACUT. BUNA IN ORICE ANOTIMP
am gătit această rețetă
07/09/2013
Am gatit cu rosii ca substitut al bulionului si a iesit acceptabil!
am gătit această rețetă
28/05/2015
Asta e reteta de dieta de slabit nu de oameni normali.Si mai scoate carnea aia din varza ca nu mai intelegi nimic din ea.Esti incepatoare in ale gatitului vad si te mai dai si experta.
26/05/2015
Dacă pui pulpele înainte de varză, așa putrede cum sunt pulpele de pui de azi, se vor desface în mici fâșii. cred că mai bine se călesc puțin , se scot și se pun la loc abia după ce varza s-a muiat.