Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei. Cand ceapa devine aurie , se adauga pulpele de pui spalate si taiate bucati si putina apa. Se lasa la foc mic cu capac.
Se taie varza fideluta si se adauga cand carnea este moale. Punem bulionul si compelctam cu apa , cat sa acopere varza.
Lasam pe foc pana se inmoie varza , amestecand din cand in cand. La nevoie mai adaugam apa. Saram si piperam dupa bunul gust si plac. Cimbru ii da un gust deosebit.
Asta e reteta de dieta de slabit nu de oameni normali.Si mai scoate carnea aia din varza ca nu mai intelegi nimic din ea.Esti incepatoare in ale gatitului vad si te mai dai si experta.
Dacă pui pulpele înainte de varză, așa putrede cum sunt pulpele de pui de azi, se vor desface în mici fâșii. cred că mai bine se călesc puțin , se scot și se pun la loc abia după ce varza s-a muiat.
Comentarii (14):
Sub orice critica;si mai invata sa te exprimi corect romaneste
MINCARE SIMPLA, GUSTOASA SI FOARTE USOR DE FACUT. BUNA IN ORICE ANOTIMP
Este in meniul de astazi
Nu se compara cu cea cu afumatura
Am gatit cu rosii ca substitut al bulionului si a iesit acceptabil!
Asta e reteta de dieta de slabit nu de oameni normali.Si mai scoate carnea aia din varza ca nu mai intelegi nimic din ea.Esti incepatoare in ale gatitului vad si te mai dai si experta.
Buna ,gustoasa
Pare OK
Dacă pui pulpele înainte de varză, așa putrede cum sunt pulpele de pui de azi, se vor desface în mici fâșii. cred că mai bine se călesc puțin , se scot și se pun la loc abia după ce varza s-a muiat.
O combinatie cam nefericita, pui cu varza!