Mancare de spanac

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Somon in crusta cu spanac


Preparare

Preparare25 min
Gătire20 min
  • Spanacul se spala bine, se fierbe 20 minute in 1/4 l apa clocotita si apoi se pune intr-o strecuratoare. Se raceste.
  • Dupa racire spanacul se toaca Uleiul se pune intr-o cratita, se pune usturoiul taiat marunt, se amesteca de cateva ori, fara sa se infierbante, apoi se pune faina si se mai lasa 1 minut, fara sa se rumeneasca.
  • Se adauga putina boia de ardei, apoi laptele amestecand continuu, se pune spanacul tocat, adaugand, daca este cazul, putina apa in care a fiert spanacul si se lasa la foc mic 2-3 minute.
  • Se potriveste de sare .Mancarea se serveste cu oua ochiuri pudrate cu sare, boia si piper.


A adi`s blog

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

11/06/2015

Bunisoara reteta

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
29/03/2013

Super tare!!!

(0) (0) abuz



+