Petitchef

Mancare de spanac

Felul principal
4 porții
5 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se caleste ceapa tocata marunt in ulei, se adauga spanacul, se sareaza, se pipereaza, punem in ploaie o lingura de faina, completam cu apa in care dizolvam o lingurita de bulion sau pasta tomate si se lasa sa fiarba 15-20 minute. Gustam spanacul sa vedem daca a fiert, adaugam usturoiul pisat si mai fierbem 1-2 minute maxim.

    Se serveste cu oua ochi si branza. Pentru garniseala, se poate da putin spanac peste ou si branza.


Întrebări:




Comentarii (67):

10/01/2023

Delicios!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Ioana, 27/10/2022

Super super bun!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Adrian, 18/04/2019

Daca nu imbunatatesti ingredientele, nu iese nimic!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/01/2019

Mincare usoara si simpla

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/01/2019

Gustoasa, sanatoasa si gatita rapid. Multumim!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
27/09/2015

Simplu şi... te lingi pe degeţele!

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
01/08/2015

Eu am adaugat si lamaie, sa iasa mai acra. Foarte gustoasa reteta

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
26/05/2015

Bunaaaaa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
14/03/2015

Reteta excelenta!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
06/03/2015

Excelent!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 7

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Bibimbap, felul de mâncare tradițional coreean
Bibimbap, felul de mâncare tradițional coreean
2 porții
1 h 50 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Blinele cu spanac
Blinele cu spanac
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Merluciu cu spanac in crusta
Merluciu cu spanac in crusta
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Somon in crusta cu spanac
Somon in crusta cu spanac
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă One pot pasta cu branza de capra si spanac
One pot pasta cu branza de capra si spanac
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează