Mancare de spanac

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Bibimbap, felul de mâncare tradițional coreean
-
Merluciu cu spanac in crusta
-
Foietaj cu cod si spanac
-
One pot pasta cu branza de capra si spanac
Preparare
Preparare5 min
Gătire20 min
- Se caleste ceapa tocata marunt in ulei, se adauga spanacul, se sareaza, se pipereaza, punem in ploaie o lingura de faina, completam cu apa in care dizolvam o lingurita de bulion sau pasta tomate si se lasa sa fiarba 15-20 minute. Gustam spanacul sa vedem daca a fiert, adaugam usturoiul pisat si mai fierbem 1-2 minute maxim.
Se serveste cu oua ochi si branza. Pentru garniseala, se poate da putin spanac peste ou si branza.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Adrian,
18/04/2019
Daca nu imbunatatesti ingredientele, nu iese nimic!
am gătit această rețetă
01/08/2015
Eu am adaugat si lamaie, sa iasa mai acra. Foarte gustoasa reteta
am gătit această rețetă