Mancare de praz

MANCARE DE PRAZ
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Curatam prazul, il spalam si il tocam. Intr-un vas calim prazul si ulterior adaugam ardeii grasi taiati bucatele, morcovii dati pe razatoare si tulpinile de telina tocate marunt. Adaugam 200 ml apa si lasam sa fiarba legumele.
  • Cand legumele sunt aproape fierte adaugam rosiile date pe razatore, maslinele si condimentam cu sare, piper si boia.
  • Mancarea de praz se aseamana cu o tocanita clasica, singura diferenta fiind aroma ceva mai dulce.
SSabina

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

silvia

Excelent!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Acum o incerc sper sa fie buna

am gătit această rețetă
abuz
constanta_s2014

constanta_s2014

Poate vrei sa spui tocana cu praz ca asta in niciun caz nu este mancare de praz cu masline, si oricum nici la tocana nu se toaca legumele atat de marunt cum le-ai tocat tu. Nu-mi place deloc cum arata si dupa cum ai facut-o in mod sigur n-are niciun gust, e, vorba lui John_, mancare de spital.

abuz

John_

O mancare fara gust, fara aspect, ca de spital. Prazul nu se toaca niciodata. Se taie rondele groase de 1-2 cm. Se pun ceapa, 2-3 catei usturoi, dafin, putin cimbru, doar suc de rosii. Nu se pune telina. La final marar sau patrunjel. De la cine ai invatat Sabina "rasoleala" asta?

abuz

Diana Lucia

Cat de mari trebuie sa fie bucatile de praz? Maslinele trebuie sa fie mai intai fierte si apoi adaugate la mancare? Multumesc.

abuz

anonymous

Foarte gustos

abuz

anonymous

Fff bun

abuz

anonymous

Fffffffff buna si gustoasa

abuz

anonymous

Usor sh bun

abuz

anonymous

Excelent....

abuz
  • pagina 1 / 3