Petitchef

Mancare de dovlecei - de post

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor
328 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 6.73 (1.68€/porție)

Preparare

  • Dovleceii se spala si se taie cubulete mici. Dovleceii se tavalesc prin faina si se prajesc pe rand in ulei incins.
  • Se scot si se pastreaza la cald. Uleiul ramas se strecoara, sa inlaturam rezidurile de la faina si calim ceapa tocata marunt.
  • Cand ceapa incepe sa se ingalbeneasca, adaugam rosiile tocate marunt, usturoiul tocat si dovleceii.
  • Acoperim cu apa cat sa acopere dovleceii si lasam sa fiarba acoperit pentru 10-15 minute.
  • Condimentam cu sare si piper.
  • Mararul se adauga in momentul cand stingem focul.
  • Se serveste ornata cu rosii si marar verde.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 328Kcal
  • Carbo: 16.8g
  • Grăsimi: 24.3g
  • Grăsimi sat.: 3.6g
  • Proteine: 5.8g
  • Fibre: 7.9g
  • Zahăr: 7.9g
  • ProPoints: 9
  • SmartPoints: 11
Informații nutriționale pentru 1 porție (457g)


Întrebări:




Comentarii:

24/05/2018

Kaka

(0) (0) Abuz
06/09/2015

"cubulete mici" - Ce, ai mai vazut dumneata cubulete mari? Ce sunt alea "rezidurile"?

(0) (0) Abuz
29/11/2013

F buna

(0) (0) Abuz
02/08/2013

Bun

(0) (0) Abuz
19/07/2013

Este foarte buna de obicei curat dovlecelul si il trag putin in ulei fara faina degriu

(2) (0) Abuz
06/07/2013

Foarte buna, gustoasa, dar am curatat dovleceii de coaja

(0) (0) Abuz
03/12/2012

FOARTE BUN

(0) (0) Abuz
19/11/2012

Este gustoasa si se prepara usor.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează