Mancare de dovlecei - de post

Ingrediente
4
Cost estimat: 6.73Euros€ (1.68€/porție)
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Dovleceii se spala si se taie cubulete mici. Dovleceii se tavalesc prin faina si se prajesc pe rand in ulei incins.
- Se scot si se pastreaza la cald. Uleiul ramas se strecoara, sa inlaturam rezidurile de la faina si calim ceapa tocata marunt.
- Cand ceapa incepe sa se ingalbeneasca, adaugam rosiile tocate marunt, usturoiul tocat si dovleceii.
- Acoperim cu apa cat sa acopere dovleceii si lasam sa fiarba acoperit pentru 10-15 minute.
- Condimentam cu sare si piper.
- Mararul se adauga in momentul cand stingem focul.
- Se serveste ornata cu rosii si marar verde.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 328Kcal
- Carbo: 16.8g
- Grăsimi: 24.3g
- Grăsimi sat.: 3.6g
- Proteine: 5.8g
- Fibre: 7.9g
- Zahăr: 7.9g
- ProPoints: 9
- SmartPoints: 11
Informații nutriționale pentru 1 porție (457g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Kaka
anonymous
"cubulete mici" - Ce, ai mai vazut dumneata cubulete mari? Ce sunt alea "rezidurile"?
anonymous
F buna
anonymous
Bun
anonymous
Este foarte buna de obicei curat dovlecelul si il trag putin in ulei fara faina degriu
anonymous
Foarte buna, gustoasa, dar am curatat dovleceii de coaja
anonymous
FOARTE BUN
anonymous
Este gustoasa si se prepara usor.