Petitchef

Khubz Manakish

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Combinati drojdia, zaharul si apa intr-un castron mare.Adaugati treptat jumatate din faina cernuta, acoperiti, lasati sa stea la cald 25minute.Adaugati faina cernuta ramasa, sarea, chimenul si uleiul, amestecati pana se formeaza un aluat ferm.
  • Framantati aluatul pe o suprafata presarata cu faina, cca 10minute sau pana cand devine moale si elastic. Puneti aluatul pe o suprafata presarata cu faina, framantati pana cand se dubleaza in volum.
  • Puneti aluatul pe o suprafata presarata cu faina, framantati pana cand devine moale.
    Divizati aluatul in 8 bucati, dati fiecarei bucati forma unei sfere.
  • Intindeti fiecare sfera intr-un cerc cu diametrul de 20cm; acoperiti, lasati sa se odihneasca 20minute.
    Ungeti usor baza unei tigai cu putin din uleiul extra.
    Gatiti painea pe o parte, cu tigaia acoperita, cca 3 minute sau pana cand devin usor maronii.
  • Intoarceti painea, lasati inca 2 minute in tigaia acoperita.Repetati cu restul bucatilor de paine.
    La ambele umpluturi se amesteca ingredientele prescrise mai sus , se ung pe paine , se invelesc si se coace .


Poze

Khubz Manakish
Khubz Manakish - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Vinete pane cu pesmet panko, curry japonez în stil katsu
Vinete pane cu pesmet panko, curry japonez în stil katsu
2 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Caponata siciliana - petitchef
Caponata siciliana - petitchef
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Banh bao
Banh bao
6 porții
2 h 20 m
Dificil
3.5 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Supă de roșii și busuioc
Supă de roșii și busuioc
6 porții
1 h 21 m
Foarte ușor
5 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează