Iofcale cu branza

votează acum
Iofcale cu branza
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Verrines de paște cu negresă si cremă chantilly


Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Iofcalele preparate in aceasta reteta se usuca timp de cel putin o ora, apoi se fierb in apa clocotita si se scot dupa 20 de minute, se scurg, si se clatesc cu apa rece.
  • Se pun intr-o forma unsa cu doua linguri de unt, dupa ce s-au amestecat cu branza de burduf in combinatie cu bramza de vaca si 75 g de unt.
  • Forma se tine la cuptor timp de 30 de minute la foc potrivit. Se vor rumeni usor. Se servesc calde.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+