Gulas
Ingrediente
pt garnitura :
pt galuste :
Preparare
- In continuare, nu nicio poza pas cu pas, pentru ca aparatul meu foto a fost plecat de acasa, in cu totul alte scopuri decat cele de a poza preparate culinare.
- Preparare galuste : se framanta o coca din faina, ou, sare si unt, apoi se modeleaza bile care se fierb in apa clocotita, dupa care se scot.
- Se taie carnea cubulete, apoi se prajeste in 50 ml ulei si putina apa, apoi se pune deoparte, la cald. In aceeasi cratita in care calit carnea, adaugam restul de ulei, si calim ceapa taiata marunt si ardeii.
- Cand ceapa s-a inmuiat, adaugam peste carnea, pasta de tomate dizolvata in putina apa, si condimentele din plic. Ei zic ca se fierbe 20 de minute la foc mic, timp in care ar trebui sa fiarba carnea. Eu zic ca asta e o aberatie, sau ma rog... carnea mea a fiert peste o ora, timp in care adaugat cam 2 pahare de apa.
- Cand carnea este fiarta, adaugam galustele, vinul, usturoiul trecut prin presa si mai fierbem 10-15 minute. Gulasul se serveste cu cartofi natur, peste care am pus un sos facut din unt topit amestecat cu patrunjel tocat marunt.
Întrebări
Chiar atat de proasta esti ???
Ma, eu nu ma consider. Dar cu siguranta tu esti cam redus/a mintal. Numai un asemenea specimen ar putea avea asemenea preocupari.
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Emilia
Nici pe departe nu este reteta de gulaș;nici nu pot sa spun" autentic", ptr.ca, atunci când spui "gulas" nu exista autentic sau "pe langa".Deci, NU CREDEȚI TOT CE CITIȚI postat de oricine.
anonymous
Apreciez. raspunsul dat d-nei de mai sus Unele gospodine isi dau aere de mari bucatarese,ceace nu este corect

constanta_s2014
Eu in locul tau as renunta si la plicul de condimente si as pune doar chimen, foaie de dafin si neaparat paprika. Poti face gulasul cu cartofi sau cu galuste dar nu si una si alta.
anonymous
Eu nu cred ca asa este reteta de Gulas cred ca atunci cand publici o reteta tu trebue sa o faci de mai multe ori si sa fii sigura ce publici ( Ei zic ca se fierbe 20 de minute) cine sant ei ??? de cine este facuta reteta???? cine este autorul retetei??? Publicati retetele facute de altcineva ???
dora
Mult prea mult ulei; unde este boiaua? unde este iuteala din mincare, doar e o mincare ungureasca nu poloneza; galustele nunse fac bilute, aluatul pt galuste de gulyas este cu totul altfel!! pe scurt, documentati-va inainte de a publica; reteta poate fi buna dar nu sub nume de gulyas