Chiar atat de proasta esti ???
Răspuns:Ma, eu nu ma consider. Dar cu siguranta tu esti cam redus/a mintal. Numai un asemenea specimen ar putea avea asemenea preocupari.
Nici pe departe nu este reteta de gulaș;nici nu pot sa spun" autentic", ptr.ca, atunci când spui "gulas" nu exista autentic sau "pe langa".Deci, NU CREDEȚI TOT CE CITIȚI postat de oricine.
Apreciez. raspunsul dat d-nei de mai sus Unele gospodine isi dau aere de mari bucatarese,ceace nu este corect
Eu in locul tau as renunta si la plicul de condimente si as pune doar chimen, foaie de dafin si neaparat paprika. Poti face gulasul cu cartofi sau cu galuste dar nu si una si alta.
Eu nu cred ca asa este reteta de Gulas cred ca atunci cand publici o reteta tu trebue sa o faci de mai multe ori si sa fii sigura ce publici ( Ei zic ca se fierbe 20 de minute) cine sant ei ??? de cine este facuta reteta???? cine este autorul retetei??? Publicati retetele facute de altcineva ???
Mult prea mult ulei; unde este boiaua? unde este iuteala din mincare, doar e o mincare ungureasca nu poloneza; galustele nunse fac bilute, aluatul pt galuste de gulyas este cu totul altfel!! pe scurt, documentati-va inainte de a publica; reteta poate fi buna dar nu sub nume de gulyas
Ok :)