Petitchef

Gnocchi

Felul principal
3 porții
15 min
3 min
Foarte ușor
404 Kcal

Ingrediente

3
Cost estimat: 0.93 (0.31€/porție)

Preparare

  • Gnocchi sunt un fel de mancare cu origini antice si raspandit in toata lumea. Sunt foarte buni si adaptabili la multe sosuri.

    Se spala cartofii si se fierb in coaja,dupa care se paseaza si se pun peste faina.Se adauga un ou,se framanta toate ingredientele pana se obtine o biluta compacta.

    Aluatul rezultat se imparte in 3.
    Se ruleaza baghete ceva mai groase decat un deget si cu un cutit se taie bucati de 2,5 cm fiecare.
    Le puteti face si un model pentru un aspect original italian,se ia fiecare gnocco si se ruleaza pe furculita infainata pt a crea dungi sau cum prefer eu pe dosul razatoarei de branza.
    Pe langa scopul estetic ar fi si faptul ca vor absorbi mai mult sos. Se pun la fiert in apa fierbinte si sarata,in care am pus putin ulei.Se vor aseza pe fundul cratitei.
    Cand urca la suprafata sunt gata.
    Le luam cu o paleta si le punem intr-o tigaie peste sosul pe care il vom folosi.
    Se servesc cu sos bolognez(ragù) , sos de rosii ,pesto , simpli cu unt si salvie,etc.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 404Kcal
  • Carbo: 78.9g
  • Grăsimi: 2.5g
  • Grăsimi sat.: 0.6g
  • Proteine: 13.4g
  • Fibre: 4.9g
  • Zahăr: 3.7g
  • ProPoints: 11
  • SmartPoints: 12
Informații nutriționale pentru 1 porție (226g)


Întrebări:




Comentarii (22):

cristina_i2015
cristina_i2015, 10/03/2015

Eu la paprik am vazut prima data aceasta reteta,mi se pare interesanta,cred ca este si gustoasa,eu am mai facut gogosi cu cartofi,si le ador,tocmai de aceea imi place si reteta gnocchi

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
07/04/2014

Gustoaseeeeeeeeeee!

(0) (0) Abuz
21/02/2014

;)

(0) (0) Abuz
ninagianina, 15/02/2014

Buna

(0) (0) Abuz
29/10/2013

Excelent !

(0) (0) Abuz
30/03/2013

Sunt excelenti cu smantana si parmezan

(0) (0) Abuz
27/03/2013

Minunata. potrivita pentru oameni activi fizic.

(0) (0) Abuz
11/03/2013

Cred ca o sa o incerc

(0) (0) Abuz
11/03/2013

Felicitari !

(0) (0) Abuz
miron Lucia, 10/03/2013

Cred ca sint foarte buni am sa fac si eu mai ales ca nu trebuie carne

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gnocchi alla sorrentina la tigaie
Gnocchi alla sorrentina la tigaie
4 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Gnocchi de cartofi cu pesto
Gnocchi de cartofi cu pesto
4 porții
37 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Gnocchi crocanti cu parmezan la airfryer
Gnocchi crocanti cu parmezan la airfryer
2 porții
14 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gnocchi de mazăre cu sos de ciuperci
Gnocchi de mazăre cu sos de ciuperci
2 porții
24 min
Foarte ușor
5 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează