Gambas en gabardina (creveti prajiti in aluat)

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare15 min
Gătire10 min
  • Se pune intr-un bol faina, sarea si sofranul si se adauga berea putin cate putin.
  • Se amesteca pana se obtine o pasta fina.Se curata crevetii de cap si de coaja, lasand partea finala de la coada (ultimul inel) si coada.
  • Se prind crevetii de coada, se dau prin aluatul de mai sus si se frig in ulei fierbinte. Se pun pe hartie de bucatarie, ca sa absoarba surplusul de ulei.
elisa.roElisa.ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

06/02/2014

Esta bueno como tapas pero necesitas mucso

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
11/01/2013

Sunt foarte foarte buni :X mai ales daca in acel aluat pui si cuscus fiert iar in interior injectezi un sos usor iute ...
yamiiiX:)

(0) (0) abuz
11/12/2012

STATI SA O INCERC

(0) (0) abuz
20/11/2012

Mmmmmmm

(0) (0) abuz
06/04/2012

Me gusta

(0) (0) abuz