Petitchef

Gambas en gabardina (Creveti prajiti in aluat)

Felul principal
2 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se pune intr-un bol faina, sarea si sofranul si se adauga berea putin cate putin.
  • Se amesteca pana se obtine o pasta fina.Se curata crevetii de cap si de coaja, lasand partea finala de la coada (ultimul inel) si coada.
  • Se prind crevetii de coada, se dau prin aluatul de mai sus si se frig in ulei fierbinte. Se pun pe hartie de bucatarie, ca sa absoarba surplusul de ulei.


Poze

Gambas en gabardina (Creveti prajiti in aluat)
Gambas en gabardina (Creveti prajiti in aluat) - poza 2
Gambas en gabardina (Creveti prajiti in aluat) - poza 3
Gambas en gabardina (Creveti prajiti in aluat) - poza 4
Gambas en gabardina (Creveti prajiti in aluat) - poza 5
Gambas en gabardina (Creveti prajiti in aluat) - poza 6

Întrebări:




Comentarii:

06/02/2014

Esta bueno como tapas pero necesitas mucso

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/01/2013

Sunt foarte foarte buni :X mai ales daca in acel aluat pui si cuscus fiert iar in interior injectezi un sos usor iute ...
yamiiiX:)

(0) (0) Abuz
11/12/2012

STATI SA O INCERC

(0) (0) Abuz
20/11/2012

Mmmmmmm

(0) (0) Abuz
06/04/2012

Me gusta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri de primavara - pui si creveti
Rulouri de primavara - pui si creveti
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Legume si creveti la wok
Legume si creveti la wok
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Creveti crocanti in foaie de placinta
Creveti crocanti in foaie de placinta
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Sandwich cu creveti, avocado si coriandru
Sandwich cu creveti, avocado si coriandru
1 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Retete cu... creveti Retete cu... creveti Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează