Fondue de toamnă

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 10 m

Când se prepară fondue savoyarde încă din primele ore ale toamnei! Ce ziceți să-l facem direct într-un dovleac? O nouă modalitate de a gusta dovleacul pe care îl iubim atât de mult :-) O rețetă super ușoară pe care oaspeții tăi o vor adora. Vă lăsăm să încercați experiența urmând pașii de realizare a acestei rețete ↓


Ingrediente

4

Pentru înmuiat:


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare15 min
Gătire55 min


Observații

Cu ce ​​brânză să înlocuiți Reblochon?
Puteți înlocui reblochon-ul cu brie, maroilles, camembert, mont d'or, tomme de Savoie, raclette, morbier sau chiar brânză de capră. Puteți folosi și gruyèresau cheddar.

Cu ce ​​pot înlocui pâinea?
Puteți înlocui pâinea cu cârnați, cartofi sau ciuperci.

Puteți adăuga ceapă la fondue?
Absolut, puteți adăuga și usturoi și bacon.

Ce tip de pâine ar trebui să folosesc?
Puteți folosi toate tipurile de pâine, totuși vă recomandăm să folosiți pâine brioșă care are arome dulci ccare se potrivesc de minune cu dulceața dovleacului.

Această rețetă poate fi congelată?
Vă recomandăm să NU.

Ce acompaniament pentru acest fondue?
Acest fondue va fi grozav însoțit de un platou de mezeluri și bineînțeles, de cei dragi ;-)


Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+