Ficatei cu sos de vin

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
45 min
42 Kcal

Ingrediente

6
Cost estimat: 1.88 (0.31€/porție)

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Intr-o tigaie antiaderenta se pune un pic de ulei de masline si cand s-a incins se pun si ficateii.
  • Cand s-au rumenit usor pe ambele parti se adauga ceapa taiata solzisori.
  • Cand ceapa devine sticloasa se adauga vinul si apoi se acopera tigaia si se la foc mic pana se obtine un sos grosut. Se serveste cu piure.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 42Kcal
  • Carbo: 1.5g
  • Grăsimi: 0.3g
  • Grăsimi sat.: 0.1g
  • Proteine: 4.5g
  • Fibre: 0.1g
  • Zahăr: 0.5g
  • ProPoints: 1
  • SmartPoints: 1
Informații nutriționale pentru 1 porție (48g)
dulcineeaDulcineea

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: