Ficatei cu sos de vin
Ingrediente
6
Cost estimat: 1.88Euros€ (0.31€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Intr-o tigaie antiaderenta se pune un pic de ulei de masline si cand s-a incins se pun si ficateii.
- Cand s-au rumenit usor pe ambele parti se adauga ceapa taiata solzisori.
- Cand ceapa devine sticloasa se adauga vinul si apoi se acopera tigaia si se la foc mic pana se obtine un sos grosut. Se serveste cu piure.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 42Kcal
- Carbo: 1.5g
- Grăsimi: 0.3g
- Grăsimi sat.: 0.1g
- Proteine: 4.5g
- Fibre: 0.1g
- Zahăr: 0.5g
- ProPoints: 1
- SmartPoints: 1
Informații nutriționale pentru 1 porție (48g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!