Fasole neagra cu muschi de porc

Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Fasolea se lasa in apa rece cu o seara inainte sau pentru aprox. 12 ore apoi se fierbe in doua ape. A doua apa se pastreaza pentru gatit.
- Calim carnea taiata cubulete pana se rumeneste, o punem deoparte apoi calim si restul legumelor in acelasi ulei.Mai intai punem la calit ceapa , o lasam sa se caleasca apoi adaugam morcovul si radacina de patrunjel.
- Le lasam 2-3 minute la foc mediu apoi adaugam carnea, pasta de tomate, usturoiul zdrobit si condimentele.
- Se adauga fasolea, se amesteca bine si se completeaza cu a doua apa in care a fiert .Se lasa putin la fiert, se pune un praf de scortisoara, se mai completeaza cu condimente daca este necesar si se stinge focul.Se adauga si patrunjelul tocat marunt.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Gooood!
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte sanatoasa si gustoasa......
Punctează această reţetă