Fasole neagra cu muschi de porc

Fasole neagra cu muschi de porc
Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Fasolea se lasa in apa rece cu o seara inainte sau pentru aprox. 12 ore apoi se fierbe in doua ape. A doua apa se pastreaza pentru gatit.
  • Calim carnea taiata cubulete pana se rumeneste, o punem deoparte apoi calim si restul legumelor in acelasi ulei.Mai intai punem la calit ceapa , o lasam sa se caleasca apoi adaugam morcovul si radacina de patrunjel.
  • Le lasam 2-3 minute la foc mediu apoi adaugam carnea, pasta de tomate, usturoiul zdrobit si condimentele.
  • Se adauga fasolea, se amesteca bine si se completeaza cu a doua apa in care a fiert .Se lasa putin la fiert, se pune un praf de scortisoara, se mai completeaza cu condimente daca este necesar si se stinge focul.Se adauga si patrunjelul tocat marunt.

Punctează această reţetă

AAlexy

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Gooood!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte sanatoasa si gustoasa......

abuz