Conopida pe pat de peste

Conopida Pe Pat De Peste
Felul principal
Foarte ușor
50 min

Mod de preparare reteta

Ingrediente

3

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Dezgheti fileurile de cod, le speli si apoi le fierbi, timp de 5-8 minute, in apa clocotita, in care ai presarat un praf de sare.
    Scurgi pestele intr-o sita si lasi la racit 5 minute.
  • Maruntesti codul cu mainile si-l asezi intr-o tava sau o cratita , adaugi ulei, zeama de lamaie, sare, piper, cimbru dupa gust si amesteci ingredientele.
  • Speli conopida si o desfaci in bucatele. Intr- oala, pui apa la fiert cu sare, iar cand clocoteste adaugi buchetelele de conopida si lasi sa fiarba 1-2 minute.
    Incingi putin uleiul intr-o tigaie si calesti conopida oparita.
  • Potrivesti de sare si piper, apoi o asezi uniform deasupra codului maruntit.
    Bagi la cuptor si coci 30 de minute, pana cand se rumeneste bine conopida.
    Decorezi cu crengute de cimbru verde.
    Pofta buna!

Punctează această reţetă

RRobert_m2013

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: