Petitchef

Ciuperci sote

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ciupercile se curata si se taie in patru, intr-o oala se pune apa la fiert si se oparesc cateva minute ciupercile. Se lasa la scurs.
  • Punem untul pe foc sa se topeasca si calim ceapa tocata marunt.Adaugam si ciupercile si amestecam din cand in cand ca sa nu se prinda.Lasam pe foc pana se inmoaie.
  • Spre final,adaugam Delikat,sare , piper si patrunjel verde tocat. Noi am servit aceasta garnitura la o friptura de piept de curcan.


Poze

Ciuperci sote
Ciuperci sote - poza 2
Ciuperci sote - poza 3
Ciuperci sote - poza 4
Ciuperci sote - poza 5
Ciuperci sote - poza 6

Întrebări:




Comentarii (18):

27/05/2015

Este o reteta excelenta! O foarte buna garnitura!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
22/02/2015

Pofta buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
08/08/2013

Super

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
06/01/2014

Excelenta reteta

(0) (0) Abuz
10/12/2013

Foarte bine arata

(0) (0) Abuz
14/08/2013

Si un pic de usturoi si mai bune

(0) (0) Abuz
30/07/2013

Excelent!

(0) (0) Abuz
11/07/2013

Am incercat reteta si este minunata ! O garnitura perfecta!

(0) (0) Abuz
09/06/2013

Am punctato dar nu am gustato ptr.incurajare

(0) (0) Abuz
08/06/2013

Super!!!

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Risotto cu ciuperci la cookeo
Risotto cu ciuperci la cookeo
4 porții
26 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează