Ciuperci sote
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
-
Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
-
Gnocchi cu smântână și ciuperci: o masă reconfortantă!
-
Risotto super cremos cu ciuperci
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Ciupercile se curata si se taie in patru, intr-o oala se pune apa la fiert si se oparesc cateva minute ciupercile. Se lasa la scurs.
- Punem untul pe foc sa se topeasca si calim ceapa tocata marunt.Adaugam si ciupercile si amestecam din cand in cand ca sa nu se prinda.Lasam pe foc pana se inmoaie.
- Spre final,adaugam Delikat,sare , piper si patrunjel verde tocat. Noi am servit aceasta garnitura la o friptura de piept de curcan.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: