Ciuperci cu morcovi la cuptor

Ingrediente
6
Preparare
Preparare5 min
Gătire40 min
- Se curata usturoiul. Ciupercile se spala bine cu apa rece, se sterg cu un prosop de hartie, se scot piciorusele, se adauga si ele dar se taie in bucati mici, in schimb palariile se lasa intregi. Se pune cate un catel de usturoi in ciuperci. Se pun intr-un vas termorezistent, se adauga morcovii taiati rondele, telina taiata felii (curata in prealabil), cartofii taiati felii, pe lung.
- Se adauga suc de rosii, sare ulei si apa, se introduce tava in cuptor, unde va sta 40 de minute la foc mediu. Din cand in cand, se mai stropesc ciupercile cu sosul din tava. Cand au expirat cele 40 de minute, se inceraca ciupercile cu o furculita, se mai adauga sare si se presara cateva frunze de patrunjel proaspat, bine spalat, uscat, doar frunzele se folosesc
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
George
Arata bine dar indicatiile sunt total pe langa subiect, am bagat tava in cuptor, sper ca iese ceva
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bun
am gătit această rețetă
anonymous
Excelent
anonymous
E facile...
anonymous
O MANCARE USOARA SI FOARTE BUNA ,POFTA BUNA
anonymous
Foarte usoara de gatit si in acelasi timp si foarte gustoasa!!
familia mea o adora...
anonymous
Pffffff
anonymous
Bun! bun de tot!
anonymous
Foarte gustoasa!
anonymous
Buna pentru post!
Punctează această reţetă