Ciocanele de pui cu smantana

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Usturoiul verde se taie marunt. Ciocanelele de pui se spala, se curata, se sterg cu un prosop absorbant si se aseaza in tava de yena peste usturoiul verde. Se da la cuptor.
  • Sosul de smantana. A avut o cutie mare de smantana de 400 g, cred, am pus vegeta si frunze de patrunjel si telina uscate si am amestecat.
  • Cand s-au rumenit ciocanelele, am pus smantana peste ele. Si le-a lasat in cuptor inca 15-20 de minute.
  • Le-a servit alaturi de legume fierte: brocoli, morcovi, ardei.

Punctează această reţetă

liana10Liana10

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Ca lumea mai vreau

abuz