Ciocanele de pui in fulgi de porumb

Felul principal
4 porții
Ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • 1. Curatam ciocanelele de pui de piele, apoi le spalam bine.
  • 2. Intr-o oala cu apa fierbinte, oparim ciocanelele cam 5 minute, ca nu cumva sa ramana in sange la prajit!
    Ciocanelele oparite se condimenteaza bine, cu piper, sare, eventual putin sos de soia...
  • 3. Dam ciocanelele prin faina amestecata cu faina si sare. apoi prin ouale batute si la final le trecem prin fulgii de porumb faramitati!
  • 4. Punem ciocanelele la prajit, in ulei fierbinte!
AAlinutza1983

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Trbuie sa o incerc pare buna

abuz

anonymous

Le-am gatit de multe ori sant grozave

abuz

anonymous

Foarte bine arata!

abuz

anonymous

Excelenta reteta...am probat-o!

abuz

anonymous

O reteta super!

abuz

anonymous

Super gustoase,cred,nu am mai folosit fulgi de porumb la prajit pana acum.O sa incerc.

abuz

anonymous

Super !

abuz

anonymous

Mmmm,cred ca este bun,multumesc

abuz

anonymous

Salut o sa incerc si eu da fulgii de porub de unde pot sa iau pt ka nu am folosit pana acuma daca poti sami raspuzi bay

abuz
  • pagina 1 / 2