1. Curatam ciocanelele de pui de piele, apoi le spalam bine.
2. Intr-o oala cu apa fierbinte, oparim ciocanelele cam 5 minute, ca nu cumva sa ramana in sange la prajit! Ciocanelele oparite se condimenteaza bine, cu piper, sare, eventual putin sos de soia...
3. Dam ciocanelele prin faina amestecata cu faina si sare. apoi prin ouale batute si la final le trecem prin fulgii de porumb faramitati!
4. Punem ciocanelele la prajit, in ulei fierbinte!
Comentarii (13):
Excelent
Trbuie sa o incerc pare buna
Le-am gatit de multe ori sant grozave
Foarte bine arata!
Excelenta reteta...am probat-o!
O reteta super!
Super gustoase,cred,nu am mai folosit fulgi de porumb la prajit pana acum.O sa incerc.
Super !
Mmmm,cred ca este bun,multumesc
Salut o sa incerc si eu da fulgii de porub de unde pot sa iau pt ka nu am folosit pana acuma daca poti sami raspuzi bay