Petitchef

Ciocanele de pui in fulgi de porumb

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • 1. Curatam ciocanelele de pui de piele, apoi le spalam bine.
  • 2. Intr-o oala cu apa fierbinte, oparim ciocanelele cam 5 minute, ca nu cumva sa ramana in sange la prajit!
    Ciocanelele oparite se condimenteaza bine, cu piper, sare, eventual putin sos de soia...
  • 3. Dam ciocanelele prin faina amestecata cu faina si sare. apoi prin ouale batute si la final le trecem prin fulgii de porumb faramitati!
  • 4. Punem ciocanelele la prajit, in ulei fierbinte!


Poze

Ciocanele de pui in fulgi de porumb
Ciocanele de pui in fulgi de porumb - poza 2

Întrebări:




Comentarii (13):

26/11/2013

Excelent

(0) (0) Abuz
12/10/2013

Trbuie sa o incerc pare buna

(0) (0) Abuz
24/09/2013

Le-am gatit de multe ori sant grozave

(0) (0) Abuz
10/03/2013

Foarte bine arata!

(0) (0) Abuz
04/11/2012

Excelenta reteta...am probat-o!

(0) (0) Abuz
24/10/2012

O reteta super!

(0) (0) Abuz
02/04/2012

Super gustoase,cred,nu am mai folosit fulgi de porumb la prajit pana acum.O sa incerc.

(0) (0) Abuz
01/04/2012

Super !

(0) (0) Abuz
30/03/2012

Mmmm,cred ca este bun,multumesc

(0) (0) Abuz
28/03/2012

Salut o sa incerc si eu da fulgii de porub de unde pot sa iau pt ka nu am folosit pana acuma daca poti sami raspuzi bay

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri de primavara - pui si creveti
Rulouri de primavara - pui si creveti
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Copane de pui mexicane cu o marinadă delicioasă
Copane de pui mexicane cu o marinadă delicioasă
4 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu taitei (expres)
Pui cu taitei (expres)
1 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

De ce este siropul de porumb un indulcitor controversat? De ce este siropul de porumb un indulcitor controversat? „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează