Ciocanele de pui in fulgi de porumb
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- 1. Curatam ciocanelele de pui de piele, apoi le spalam bine.
- 2. Intr-o oala cu apa fierbinte, oparim ciocanelele cam 5 minute, ca nu cumva sa ramana in sange la prajit!
Ciocanelele oparite se condimenteaza bine, cu piper, sare, eventual putin sos de soia... - 3. Dam ciocanelele prin faina amestecata cu faina si sare. apoi prin ouale batute si la final le trecem prin fulgii de porumb faramitati!
- 4. Punem ciocanelele la prajit, in ulei fierbinte!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelent
anonymous
Trbuie sa o incerc pare buna
anonymous
Le-am gatit de multe ori sant grozave
anonymous
Foarte bine arata!
anonymous
Excelenta reteta...am probat-o!
anonymous
O reteta super!
anonymous
Super gustoase,cred,nu am mai folosit fulgi de porumb la prajit pana acum.O sa incerc.
anonymous
Super !
anonymous
Mmmm,cred ca este bun,multumesc
anonymous
Salut o sa incerc si eu da fulgii de porub de unde pot sa iau pt ka nu am folosit pana acuma daca poti sami raspuzi bay