Ciocanele cu cartofi in vin alb

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Pulpele le-a dezbracat de piele ,masat cu ulei sarat,piperat si condimentat.
  • A asezat in tava frumusel alaturi de morcovi taiati bastonase, stropit cu ulei din belsug dar si cu frunzulite de cimbru si la cuptor pana se rumenesc adaugam 1 pahar vin alb si stropim cu mujdei de usturoi.

Punctează această reţetă

IIonela2682

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Păi si dupa ce adaugi vinul, mai punem în cuptor??

abuz

Alexandra

Super bravo... chiar nu aveam idei ce sa fac cu pulpitele

abuz

anonymous

Foarte delicioasa

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Sigur este foarte buna:)))

abuz