Cartofi rustici
Ingrediente
4
Preparare
Preparare2 ore
Gătire1 h 30 m
- Se pun catrofii impreuna cu ceapa intr-un castron, se acopera cu apa rece si se lasa 15 minute. Se incalzeste cuptorul la 180°C.Se scurg cartofii si ceapa si se zvanta cu un servet de bucatarie.
- Intr-un vas termorezistent, se aseaza un strat de ceapa si cartofi.Se pun sare, piper si nucsoara, dupa gust, apoi se aseaza inca 4-5 straturi, terminand cu condimentele.
- Se amesteca usturoiul cu bulionul de legume, apoi se toarna peste legume.Deasupra se pun bucatele de unt.Se coace 1h 30 minute sau pana cand legumele se rumenesc la suprafata, iar cartofii s-au inmuiat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
V
varady_c2018,
25/01/2023
Reteta asta e explicata aiurea si doresc sa stiu cum se serveste
am gătit această rețetă
C
cristian_g2017_1,
24/11/2019
Se adauga inca 4-5 straturi de ce, de cartofi cu ceapa rosie? care e taiata rondele, nu marunt! E un fel de musaca fara carne? - adica de post? Si daca nu ai nucsoara?
am gătit această rețetă