Se pun catrofii impreuna cu ceapa intr-un castron, se acopera cu apa rece si se lasa 15 minute. Se incalzeste cuptorul la 180°C.Se scurg cartofii si ceapa si se zvanta cu un servet de bucatarie.
Intr-un vas termorezistent, se aseaza un strat de ceapa si cartofi.Se pun sare, piper si nucsoara, dupa gust, apoi se aseaza inca 4-5 straturi, terminand cu condimentele.
Se amesteca usturoiul cu bulionul de legume, apoi se toarna peste legume.Deasupra se pun bucatele de unt.Se coace 1h 30 minute sau pana cand legumele se rumenesc la suprafata, iar cartofii s-au inmuiat.
Se adauga inca 4-5 straturi de ce, de cartofi cu ceapa rosie? care e taiata rondele, nu marunt! E un fel de musaca fara carne? - adica de post? Si daca nu ai nucsoara?
Comentarii:
Reteta asta e explicata aiurea si doresc sa stiu cum se serveste
Se adauga inca 4-5 straturi de ce, de cartofi cu ceapa rosie? care e taiata rondele, nu marunt! E un fel de musaca fara carne? - adica de post? Si daca nu ai nucsoara?