Cartofi in stil provencal

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Suna atat de bine "ierburi de Provence", varianta cea mai potrivita este sa le gasiti in comert gata amestecate. Printre aceste ierburi gasim: cimbrul, cimbrisorul, oregano, busuioc, salvie, rozmarin, maghiran, lavanda.
- Cartofii se curata de coaja, se taie in sferturi in caz ca sunt mai mici, sau in 6 daca sunt mai mari. Se pun la fiert in apa rece cu sare si se vor fierbe doar pe jumatate.
- Se scot, se pun intr-o strecuratoare si se lasa sa se scurga apa din ei. Se condimenteaza cu sare, piper si ierburi de Provence. Cateii de usturoi se curata si se taie feliute.
- Se vor praji in ulei fierbinte, impreuna cu cateii de usturoi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte bune dar, nu prajite in ulei ,doar prajite in cuptor si adaug si boia '
am gătit această rețetă
COCA
Am gatit,asa le plac copiilor
am gătit această rețetă
Yoshkin
Foarte buni
Gabriel
2 stele pentru faza cu ierburi Provenceale la plic
Punctează această reţetă