Cartofi in stil provencal

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Cartofi zdrobiți în air fryer, garnitura ultra crocantă!
-
Cartofi zdrobiți cu pătrunjel, garnitura ideală!
-
Cartofi prăjiți la cuptor, rețeta clasică și de neratat
-
Cartofi duchess - reteta pas cu pas
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Suna atat de bine "ierburi de Provence", varianta cea mai potrivita este sa le gasiti in comert gata amestecate. Printre aceste ierburi gasim: cimbrul, cimbrisorul, oregano, busuioc, salvie, rozmarin, maghiran, lavanda.
- Cartofii se curata de coaja, se taie in sferturi in caz ca sunt mai mici, sau in 6 daca sunt mai mari. Se pun la fiert in apa rece cu sare si se vor fierbe doar pe jumatate.
- Se scot, se pun intr-o strecuratoare si se lasa sa se scurga apa din ei. Se condimenteaza cu sare, piper si ierburi de Provence. Cateii de usturoi se curata si se taie feliute.
- Se vor praji in ulei fierbinte, impreuna cu cateii de usturoi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
12/03/2019
Foarte bune dar, nu prajite in ulei ,doar prajite in cuptor si adaug si boia '
am gătit această rețetă