Cartofi aurii

Ieri am preg?tit cordon bleu din carne de vi?el.?i am stat cam juma de or? s? m? gândesc la o garnitur? .
Am c?utat pe google diferite garnituri dar nici una nu m-a f?cut s? spun : Da , asta este....
Dar mi-am adus aminte c? în studen?ie mâncam cu pl?cere la un restaurat din Cluj un anume a?a zis aperitiv: cartofii ??r?ne?ti sau aurii ?i tare îmi mai pl?ceau..A?a c? i-am dat bice....
Eu am folosit :
- un kg de cartofi ( în general pentru acest tip de garnitur? se folosesc cartofi noi - dar nu aveam a?a c? nu am folosit .....)
- 2-3 linguri?e boia dulce ( sau iute , sau o combina?ie din cele dou?)
- 4 linguri de sos de soia
- câteva linguri de ulei de m?sline
- 3-4 c??ei usturoi
- sare , piper, oregano
- 2-3 linguri?e boia dulce ( sau iute , sau o combina?ie din cele dou?)
- 4 linguri de sos de soia
- câteva linguri de ulei de m?sline
- 3-4 c??ei usturoi
- sare , piper, oregano
I-am a?ezat într-un vas ?i am ad?ugat peste ei : 4 linguri de sos de soia, boiaua , uleiul de m?sline ?i usturoiul tocat, sarea ?i piperul. Am amestecat cu o spatul? de silicon , cu mare grij? s? nu stric cartofii.
Si cam asta este tot.
Poft? bun? !!!!!!

Bucataria familiei mele
Comentarii
Punctează această reţetă:
gaga,
08/04/2019
Reteta dv. are cam multe semne de intrebare! Lasati-va de aceasta meserie!
27/03/2013
O reteta fantastica. Gasiti cartofi aurii la Billa, produsi in zona Fagaras...mici...deliciosi.