Cartofi aurii

Ieri am preg?tit cordon bleu din carne de vi?el.?i am stat cam juma de or? s? m? gândesc la o garnitur? .
Am c?utat pe google diferite garnituri dar nici una nu m-a f?cut s? spun : Da , asta este....
Dar mi-am adus aminte c? în studen?ie mâncam cu pl?cere la un restaurat din Cluj un anume a?a zis aperitiv: cartofii ??r?ne?ti sau aurii ?i tare îmi mai pl?ceau..A?a c? i-am dat bice....
Eu am folosit :
- un kg de cartofi ( în general pentru acest tip de garnitur? se folosesc cartofi noi - dar nu aveam a?a c? nu am folosit .....)
- 2-3 linguri?e boia dulce ( sau iute , sau o combina?ie din cele dou?)
- 4 linguri de sos de soia
- câteva linguri de ulei de m?sline
- 3-4 c??ei usturoi
- sare , piper, oregano
- 2-3 linguri?e boia dulce ( sau iute , sau o combina?ie din cele dou?)
- 4 linguri de sos de soia
- câteva linguri de ulei de m?sline
- 3-4 c??ei usturoi
- sare , piper, oregano
I-am a?ezat într-un vas ?i am ad?ugat peste ei : 4 linguri de sos de soia, boiaua , uleiul de m?sline ?i usturoiul tocat, sarea ?i piperul. Am amestecat cu o spatul? de silicon , cu mare grij? s? nu stric cartofii.
Si cam asta este tot.
Poft? bun? !!!!!!

Bucataria familiei mele
Comentarii
anonymous
Astazi o sa pregatescc aceasta reteta.
gaga
Reteta dv. are cam multe semne de intrebare! Lasati-va de aceasta meserie!
anonymous
Arata super
anonymous
Ok
anonymous
O reteta fantastica. Gasiti cartofi aurii la Billa, produsi in zona Fagaras...mici...deliciosi.
anonymous
Nice
anonymous
Boooooooooooooooooooo nu sunt buni jossssssss
cheasco pe romaneste scarboss
anonymous
Excelenti
anonymous
Ok
anonymous
Au iesit excelent