Mai intai curat si tai cartofii, apoi ii pun la prajit in ulei. Intre timp tai ceapa marunt iar mezelurile - cubulete. De data asta am folosit parizer de vita, sunca de pui de la CrisTim si putina costita afumata. Cand sunt cartofii pe jumatate prajiti, adaug ceapa si mezelurile. Cand si acestea sunt prajite, bat ouale, le torn in tigaie, rad deasupra niste cascaval si mai las inca 2-3 minute pe foc. Se servesc cu salata de sezon.
Am facut preparatul acesta acum 5 minute si pot spune ca nu am mai mancat asa ceva pana acum...si este foarte bun din punct de vedere al gustului,si din moment ce trebuia sa ma ingras,pot spune ca voi gati mai des acest preparat.
Comentarii (36):
Pentru cei care nu mananca gras va rog sa va bagati cometariile in c...r prin gura. Aici vb. Despre acest preparat. Nu.ti place nu comenta.
Pfui kk!
Cand pui celalalte ingrediente peste cartofi, tot atat ulei lasi in tigaie?
Sorry!!! o fi gustos dar..... ne aspectos. Parerea mea.
Ai distrus cartofii cu celalte ingrediente...nu ai specificat ca speli cartofii.
Am facut preparatul acesta acum 5 minute si pot spune ca nu am mai mancat asa ceva pana acum...si este foarte bun din punct de vedere al gustului,si din moment ce trebuia sa ma ingras,pot spune ca voi gati mai des acest preparat.
Un deliciu!!!!!!!!
Excelentus
Foarte bun
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuna