Cartofi cu usturoi

CARTOFI CU USTUROI
Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Curatam cartofii de coaja, ii spalam, ii taiem in patru si ii fierbem cartofii pe jumatate. Intre timp curatam cei doi catei de usturoi. Intr-un mojar pisam usturoiul, boabele de mustar si adaugam uleiul de masline.
  • Condimentam amestecul nostru cu sare, piper si cimbru. Dupa ce cartofii s-au fiert pe jumatate, indepartam complet apa si adaugam amestecul de ulei si mirodenii.
  • Punem cartofii in tava tapetata cu hartie de copt, presaram inca putin cimbru si dam tava la cuptor. Cand cartofii devin rumeni sunt gata.
  • Se servesc ca si garnitura sau pur si simplu cu o salata sau muraturi. Sunt foarte aromati, intr-un cuvant deliciosi.

Punctează această reţetă

SSabina

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Buuuuuna !!!

abuz

anonymous

Minunati

abuz